Magnet Sisi Tunggal

  • Ukuran Custom Single Side Magnet Round neodymium Magnet karo wesi

    Ukuran Custom Single Side Magnet Round neodymium Magnet karo wesi

    Packaging wesi sembrani kira-kira dipérang dadi siji-sisi lan pindho sisih wesi sembrani.Magnetik siji-sisi minangka turunan saka magnetik sisi ganda, yaiku kanggo mbungkus magnet loro-lorone liwat cangkang wesi lan ngumpulake garis-garis magnetik, supaya bisa nglumpukake gaya magnet lan nambah efek nyedhot.Magnet siji sisi nduweni rega sing murah, daya tarik sing konsentrasi lan kinerja biaya sing dhuwur.Biasane digunakake kanggo kothak anggur, kothak teh, kothak hadiah, tas, barang kulit, kasus kulit komputer, sandhangan lan tombol whiteboard.

  • Babak Single Side Neodymium Magnet Packaging Magnet karo Metal

    Babak Single Side Neodymium Magnet Packaging Magnet karo Metal

    Apa magnet Packaging

    Packaging wesi sembrani kira-kira dipérang dadi siji-sisi lan pindho sisih wesi sembrani.
    Magnetik siji-sisi minangka turunan saka magnetik sisi ganda, yaiku kanggo mbungkus magnet loro-lorone liwat cangkang wesi lan ngumpulake garis-garis magnetik, supaya bisa nglumpukake gaya magnet lan nambah efek nyedhot.Magnet siji sisi nduweni rega sing murah, daya tarik sing konsentrasi lan kinerja biaya sing dhuwur.Biasane digunakake kanggo kothak anggur, kothak teh, kothak hadiah, tas, barang kulit, kasus kulit komputer, sandhangan lan tombol whiteboard.