Piranti Mekanik Magnetik

  • Pabrik Grosir Pemisah Magnetik Super Kuat Kanthi Layanan Khusus

    Pabrik Grosir Pemisah Magnetik Super Kuat Kanthi Layanan Khusus

    Detail Produk Jeneng Produk 12000 gauss conveyor separator magnetik sing kuat Warna Biru, abu-abu, abang, warna khusus OEM & ODM Nampa Ukuran sing disesuaikan nampa Istilah dagang DDP/DAP/FOB/EXW Sampel Kasedhiya Peralatan kasebut nduweni karakteristik instalasi sing gampang, ora ana konsumsi energi, volume cilik , pasukan Magnetik gedhe, aman wesi resik lan urip dawa, etc. Iku peralatan pangayoman becik kanggo crusher, pabrik lan packaging machine.It digunakake digunakake ing semen, kaca, batu bara mi...
  • Permanen Neodymium Magnetic Lifter

    Permanen Neodymium Magnetic Lifter

    Detail Produk Nama Produk Seri HD Manual Pengangkat Magnet Permanen Rincian Model Rated Koefisien Keamanan Daya Tahan 3 Kali 3,5 Kali HD-1 100KG 300KG 350KG HD-3 300KG 900KG 1050KG HD-4 400KG 1200KG 1400KG 1200KG 1400KG 1200KG 1400KG 1KG100KG HD-600KG 3500KG HD-15 1500KG 4500KG 5250KG HD-20 2000KG 6000KG 7000KG HD-30 3000KG 9000KG 10500KG HD-50 5000KG 15000KG HD-17500KG